Ringella Dames Pyjama Salvia 4211222-576 | 29991
Ringella Dames Pyjama Salvia 4211222-576 | 29991
0 Review | Review toevoegen
Ringella Dames Pyjama Salvia 4211222-576 | 29991

Artikelnummer

4211222-576 | 29991

Verzendkosten

€ 6,95

€ 54,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heb je een vraag over dit artikel?

Stel ons je vraag

Verwen jezelf met het ultieme comfort en de vrolijke uitstraling van deze lichtgroene damespyjama van Ringella. Deze pyjama, afkomstig uit de collectie van Ringella, combineert comfortabele stoffen met een speels ontwerp voor een perfecte nachtrust of ontspannen momenten thuis.

Het pyjamashirt is voorzien van korte mouwen en een ronde hals, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm tijdens het slapen. De biesjes rondom zijn versierd met een lieflijk bloemetjespatroon, wat een charmant detail toevoegt aan het ontwerp. 

De bijpassende driekwart pyjamabroek heeft ook dezelfde bloemetjesprint, waardoor er een harmonieuze en speelse coördinatie ontstaat tussen het shirt en de broek.

Het hoogtepunt van dit pyjamashirt is de afbeelding van twee grotere bloemen op de borst, vergezeld van de motiverende tekst - "Just be happy and smile". Deze combinatie vormt samen een glimlachende emoticon, wat een vrolijke en positieve boodschap toevoegt aan je nachtelijke routine.

Of je nu lekker in bed kruipt voor een goede nachtrust of ontspannen momenten thuis doorbrengt, deze lichtgroene damespyjama van Ringella biedt het perfecte evenwicht tussen comfort, stijl en een vleugje vrolijkheid voor een onvergetelijke ervaring.

Kleur: 576 - Salvia (licht groen)
Kwaliteit: 100% katoen
Lengte shirt: ca. 68 cm

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt!

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies